nov
23

Tejterhelés

| Szerző: Pankababa | 11:12 am

Abba most ne menjünk bele, hogy miért jó az egy orvosnak, hogy a 8-ra odarendelt ÉHGYOMROS gyerekeket 9-10 óráig várakoztatja....és ismét nem szeretnék belefolyni az elmúlt egy évben történt megannyi negatív tapasztalatomba...és most nem kezdem el szidni az adott intézmény gasztroenterológiáját, mert ugye minek....változni nem fog, akinek meg oda kell mennie az oda is fog menni....mi biztosan nem megyünk többé, az tuti....továbbra is tartom az álláspontom, amíg nins baja a gyerekednek mindegy, hogy hová, melyik orvoshoz jársz vele, de amint valami gond adódik, jajj annak, aki a magyar eü szakrendeléseire megy. ezerszer megbántam, hogy annó nem jöttünk fel rögtön magánorvoshoz, mint pl a szemátmosáskor is, na mindegy, ez más tészta...

Nézzük inkább a jó dolgokat. Ha továbbra is minden jól megy, akkor Panka zöld utat kap minden féle tejtermék előtt!

Az már soha nem fog kiderülni, hogy mennyivel lökte meg a tejterhelés első tejmennyisége a vér allergiaszintjét, ugyanis a helyettesítő doktornő nem tartotta fontosnak a vérvételt (nekünk ez volt mindig a rossz érték, ami egyre nőtt, így érdekes lett volna megtudni, hogy a tömény tej hatására kiugrik-e az érték) A lényeg, hogy nem volt pocakfájás, és azóta sincs. Ugyanis a nyílt tejterhelés folytatása egy negatív székleteredmény után két héten keresztül napi maximum 2 dl tej megitatása a gyerekkel (aki nem hajlandó tejet inni, azért ezt hozzábigyesztem, de megoldjuk:-9) Ha nincs a két hét alatt semmi probléma (és nem lesz!!) akkor az összes többi tejterméket is be lehet vezetni, de a két hét alatt mást nem kaphat, csak tejet, hogy egyértelmű legyen az eredmény.szóval nagy előrelépés ez nekünk, szerdán lesz egy hete, hogy kapja panka a napi tejcsiadagot. Néhány apró kis kiütés van az arcán, de ez nem egyértelmű,hogy a tejtől, illetve a nagydolog kétnapiról napi gyakoriságúvá vált, s enyhén lágyabb, de igazából nekünk a lényeg az, hogy a hasfájás tünete megszűnt (ez volt a tünet) Bízom benne, hogy véget ér a több, mint egy évnyi időtartamú diéta. Nem volt egyszerű.

 

és egy kép a bébim gyönyörű hajáról:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr631545711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gneke 2009.11.23. 15:30:44

Akkor a végeredmény végül is bíztató, ugye? Egészségügy:-(a szokásos formáját hozta.
El is hiszem, hogy Panka nem issza a tejet, kimaradt egy évig az életéből, milyen szokatlan lehet most meg kötelezően innia.
A haja csodaszép:-)

masika 2009.11.29. 12:38:03

Minden elismerésem, hogy ezt végigcsináltátok! Remélem most már nem lesz semmi!
süti beállítások módosítása