feb
23

Panka imádja a bölcsit, örömmel megy és szívesen mesél róla esténként, jó döntés volt, továbbra is ezt érzem. Az viszont elég aggasztó, hogy lassan annyit van itthon különféle betegségek miatt, mint amennyi időt a bölcsiben is eltölt. Túl vagyunk a közelmúlt legdurvább vírusferőzésén, hányós-hasmenéses-lázas állapot, három napig non-stop, majd némi enyhülés. Kísértetiesen az ominózus másfél évvel ezelőtti események jutottak eszembe (júl.12-i bejegyzés)...nos, igen közel voltunk egy kis kórházi kikapcsolódáshoz most is. Az ügyelettel is beszélnem kellett. A Heim Pál egyik végtelenül kedves és türelmes diszpécserével abban állapodtunk meg vasárnap kettőkor, hogy ha még egyszer hányni fog a gyerek, akkor az volt az utolsó pont, irány be a kórházba. Aztán jobban lett és nem fokozódtak a meglévő kiszáradásos tünetek (igen, már itt tartottunk) de tényleg az utolsó utáni ponton fordult meg a helyzet. Szerencsére.

Most egy hétig boldogítjuk egymást, minden nap megkérdezi, hogy megyünk ma bölcsibe? Én meg élvezem, hogy nem megy.

Hogy az unalmasabb perceket feldobjam levágtam a gyerek haját, mielőtt bárki a fejéhez kapna és a gyámügyet hívná, ez az anyuka megőrült felkiáltással, jelentem, hogy csak frufru-t készítettem végül, az is kissé egyenetlen (vagyis 2010-es dizájnos) lett, de amúgy meg tök mindegy, mert el is felejtettük, hogy a gyereknek milyen szinten göndörödött a haja, amikor rövid volt...nos, most a frufru dauer utánzatként kunkorodik felfelé, de megoldjuk:) Végeredményben egészségügyi okai is voltak a hajvágának, konkrétan a látásromlást előztük meg vele, mert ha nem volt precízen összefogva a haja Pankának, akkor mindig a szemében volt egy-két tincs, így meg nincs...nomeg éjszakára nem egészséges felfogni a gyerek haját (meg a nem gyerekekét sem) szóval volt, hogy annyit láttam az alvó gyerkből, hogy egy nagy hajkupac borítja bájos pofiját...még jó, hogy kapott levegőt. no nem magyarázom tovább, kép még nincs mert túl friss a projekt, de ígérem, hogy erről is lesz. Másról van:)

betegen Brigi barátnőmnél kucorogva....

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr821785165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masika 2010.02.27. 12:55:39

Én kíváncsi vagyok az új frufrus frizurára. Azon még nem gondolkodtál, hogy kicsit rövidebbre vágd a haját? Pesze még lehessen összefogni, csak ne legyen olyan hosszú.
süti beállítások módosítása