nov
8

most

| Szerző: Pankababa | 10:24 pm

Az elmúlt időszak a szocializálódással telt. Van már kismamabérletem és mozgólépcsőzni is merek már Pankával. A leányzó imád tömegközlekedni, kedvence a villamos, de bármilyen járművön szívesen utazik. Igazi cosmopolita, tetszik neki a nyüzsgés, a fények, a sok látnivaló.

Kezd rendeződni a szobatisztasága is, bár néha még be-becsorog a pisi. Megfigyeltem, hogy inkább csak itthon, a lakásban pisil be, ha másnál vagyunk, vagy kint játszunk, akkor időben szól. Kapott bugyipelenkát, mert ilyen időben már nem kockáztatok, de bugyinak hívjuk és nem pelusnak.

A gyerektársaság hiányzik neki, így próbálom minél több lurkóval összehozni. Nagyon sokat emlegeti Gabicát, ha Böszörményben vagyunk mindig összehozunk egy röpke talit.-)

Azt hittük himlős (be van egy oltással oltva, de találkozott himlős gyerekkel, így egyből arra gyanakodtunk, amikor lett 1-2 pöttye) de kiderült, hogy csak csípés. Az apró göböket (kettő volt) viszont két hete vakargatja, így sebes a kis arcocskája, nehezen érti meg, hogy nem szabad hozzányúlni. Több képen láthatjátok is majd az eredményt...

Jó lett a székleteredménye, így november 16-án nagyot ugrik a hal a vízbe, megyünk a tejterheléses vizsgálatra, ha lesz eredmény megírom!

babatalin a háttérben Lili barátnőnkkel

készülünk a Mikulásra....

nagy a szerelem...

 

csini csajszim

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr891510274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masika 2009.11.11. 09:25:14

Mi örülünk, hogy Pestiek lettetek, így gyakrabban találkozhatunk! Lili a nálatok töltött néhány nyári nap után szinte naponta emlegeti Pankát!
Drukkolunk a tejterheléshez!

gneke 2009.11.12. 22:58:27

Utolsó képen igazi nagylány már!
Drukkolok a tejterheléses vizsgálat eredményéhez!
(kis mazsola, jól elkaparta sebet tényleg)

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2009.11.19. 15:50:30

Boldog szülinapot így utólag is a kishölgynek!!!!! Mekkora már! És ezek a mesés kunkori fürtök!!!!!??? Más kemény pénzeket fizet a fodrásznál:-)
Drukkolok a tejterheléseredmény miatt!!!
Piroska
süti beállítások módosítása