jún
23

Nagylány

| Szerző: Pankababa | 1:07 pm

Panka már tényleg igazi nagylány. Még csak 21 hónapos, de annyira okos és nőcis (az elfogulatlan anyuka) hogy szinte hihetetlennek tűnik, hogy még alig több, mint másfél éve született.

Pankával izgalmas az élet, nincs egy perc felesleges időnk sem. Továbbra is a kedvenc elfoglaltság a kerti játék, illetve a délutáni séták, amiket olyannyira igényel, hogy belemászik a babakocsiba, és közli, hogy mehetünk (Tátá).

A kedvenc játékai a fürdőszobából leselejtezett, udvari játékká avanzsált gumi állatkák. Cica, maci, kutyus, és társaik. Olyannyira kedvencek, hogy az egész sereg jön velünk sétálni, és megesett már, hogy az udvari játékok jöttek velünk aludni is.

Apropó alvás...Feladtunk millió elvet és elhatározást, de a lelkünk megnyugodott és mindenki jól érzi most magát, azt hiszem, ez a legfontosabb. Az elalvások cumisüvegesek, egyébként inni csak sportkupakosból vagy pohárból iszik a királylány napközben. Így nincs ordítás, kegyetlen bőgetések, hanem pár perc alatt el is alszik. Éjjel a mi szobánkban térünk nyugovóra. A kiságyról lekerültek a rácsok és átkerült a mi szobánkba. Közvetlenül a fal és az ágyunk közé. Nincs kitúrás, rugdosódás, forgolódás. Mindenkinek megvan az ágy(ak)ban a maga helye, Panka nyugodtan alszik, maximum egyszer ébred, megnyugtatja, hogy ott vagyok mellette. Egyébként elkezdődött a napokban egy nagyon anyás korszak, kismajomként lóg rajtam, de most még úgy élvezem. Béhány év, és visszasírom majd ezt az őszinte kötődést és szeretetet.

Hamarosan kiderül, hogy felveszik e a kisasszonyt a bölcsibe. Ha igen, akkor szeptember végén kezdődik számára a beszoktatás. Nagyon sajnálom, hogy el kell szakadnunk egymástól, szerintem az az optimális, ha 3 éves korig nem intézményesedik a gyerek, hanem anyával tölti ideje javarészét. De nem tehetjük meg, hogy kiessen a keresetem.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr901203159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gneke 2009.06.24. 14:54:16

Mennyire más arcát mutatja a három képen!
Hihetetlen ez a hajzuhatag!

masika 2009.06.26. 11:31:20

Nagyon édes Panka, az utolsó kép a kedvencem! Már alig várom, hogy velet tölthessünk néhány napot! Mit fognak ezek a csajok ketten művelni a Te csoda cipőiddel:-) Lili imád a magas sarkúkban tipegni, gondolom Panka is:-)

Nani 2009.06.28. 22:03:54

Nagyon édes kis-nagylány!!! :)
süti beállítások módosítása