nov
28

Sokadik nyavalya

Címkék: betegség | Szerző: Pankababa | 3:18 pm

Nagyon szomorúak vagyunk, mert Pankának tüdőgyulladása van. Szegényke már kedd este óta beteg. Magas lázzal (nem tudtuk 39 fok alá levinni) és borzalmas köhögéssel az ügyeleten kötöttünk ki kedd késő este, szerdán pedig a háziorvosunk erősítette meg, hogy bronchitise van a lánykának. Hiába kaptunk antibiotikumokat és egyéb csodabogyókat, a mai kontrollon már röntgent is készítettek, ahol megállapították, hogy tüdőgyulladás. Szerencsére nem kellett kórházba mennünk, csak ha rosszabbodna hétvégén az állapota. De nagyon reméljük, hogy nem fog.

Sajnos beigazolódni látszik az immunkémiás vérvétel eredménye (erről még nem szóltunk korábban) ami azt mutatta ki, hogy Pankának nagyon alacsony (a határértéknél jóval alacsonyabb) az IgA szintje, ami azt jelenti, hogy úgy szippantja be másoktól a vírusokat és mindenféle fertőző nyavalyákat, mint szivacs a vizet.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr95793189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabica&Gabica 2008.11.30. 15:30:50

Nagyon nagyon együtt érzünk veletek és reméljük, hogy Panka baba minnél hamarabb meggyógyul és ezt az immun kémiás valamit pedig kinövi! Annyira tündér a képeken szeretnénk minél hamarabb így látni a kis csajszit! Anyuka neked pedig kitartás! Úgy látszik együkinknek sem szerencsés periódusa ez az év vége! Gyógyuljatok! Pussz.......
süti beállítások módosítása