okt
12

A nagy találkozás

Címkék: találkozó | Szerző: Pankababa | 9:34 pm

Anya kismamasága első napjaitól tagja egy fórumnak, mely korábban nyílvános volt, mára titkossá vált. Az elmúlt több, mint másfél évben napi kapcsolatban álltak egymással a tagok az interneten keresztül. Sokan izgultak értem, amikor majdnem kirúgtam 22 hetesen a ház oldalát és együtt várták, hogy megszülessek,ugyanúgy, ahogy anya is aggódott a többiekért. Beszélgetőpartnerségből jó barátság alakult ki, anélkül, hogy találkoztak volna, hiszen a többség a fővárosban él, s bár már több találkozó is volt, anya sohasem jutott el valamiért. Most azonban a csapat közös szülinapi partiján végre megismerhettem azokat az anyukákat és gyerkőcöket, akiket annyiszor láttam már a képernyőn, anya pedig nem csak a billentyűket verte, hanem a száját is jártathatta végre.

Nagyon jól éreztem magam, hamar feltaláltam magam a babók között.

 

A kedvencem mégis Lili barátnőm apukája volt...megmutatta nekem a dekorációt és a hi-fi berendezést is....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Lili nagyon jó fej csaj, és nem haragudott meg  rám, amiért kisajátítottam az apukáját, hanem játszott velem is

 

Mindent összefoglalva nagyon jól éreztem magam, remélem lesz még hasonló programban részem!

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr37710609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masika 2008.10.13. 12:50:07

Panka! Nagyon örülünk, hogy végre találkozhattunk személyesen veled és Anyával is! Elbűvölő kiscsajszi vagy, Apát levetted a lábáról! (leközelebb is kölcsönadom, ha gondolod, de csak egy kicsit:-)). Anyukád pedig nagyon aranyos és kedves, Anya szerint csajosan jó fej!
Puszi neked, és remélem, hogy a következő találkozóra nem kell egy évet várnunk!

Renátababa · http://www.renatababa.blogspot.com 2008.10.14. 14:23:18

Nagyon irigyek vagyunk ám!! :)))
Micsoda buli!!!

Piroska 2008.10.15. 21:08:04

Szisztok! Nagyon szívesen segítek blog ügyben, amiben tudok, csak szólj! Pl. kitenni, hogy kiket olvastok, meg hasonlók. Nem vagyok nagy tudora, de amit tudok, szívesen átadom:-)

Pankababa 2008.10.16. 11:50:27

Piroska! Nagyon megköszönném, jó lenne kitenni, hogy kiket olvasunk!!!! Illetve egy vonalzóról álmodozom néha, de az már tényleg csak hab lenne a tortán:-)))

piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2008.10.16. 15:19:33

Na, akkor kezdjük a kiketolvasollal, de ugyanígy működik bármi más is, pl. ha csinálnál olyat, hogy "kismamáknak", és oda összegyűjtöd azokat a kismamás oldalakat, amiket szeretsz, stb.
1.Ahol a bejegyzéseket írod, a bejegyzések fül mellett találod a "linkek" fület. Katt oda. Itt a három fül közül a "likblog" kell Neked. A likblogok dobozkában lesznek felsorolva azok a likblogok, amiket Te csinálsz majd. Rányomsz az utolsó sorban található "új linkblog" feliratra. Adsz egy nevet és elmented. Akárhány ilyet csinálhatsz, attól függően, hány oldaldobozban akarod a blogodban redezni a likeket.
2. Ahol a bejegyzéseket írod, ott a bejegyzés fül mellett, a fenti sorban találsz egy olyat, hogy "linkek". Abba belemész, és a fejlécben találsz három fület, egyik közülük az "új link". Katt ide.
Az első sorban megadhatod a címet, ahogy Te szeretnéd hívni az adott linket. Az alatta lévő sorba pedig bemásolod a blog vagy internetes oldal elérhetőségét, amin éppen vagy, amit az adott címra kattintva akarsz megjeleníteni.
Ugyanitt, a jobb oldali oszlopban találod a "ment", "ment és bezár", "publikál" utasítások alatt a linkblog dobozkát. Ott bejelölöd azt a linkblogot, ami alá be akarod biggyeszteni a most megcsinált linket. Majd rányomsz a mentés gombra, majd a publikál gombra. Kész.
3. Most belemész a "megjelenítés" főfülbe, és azon belül az "oldaldobozokba". A középső hasábot úgy hívják, hogy "keltető". Itt kikeresed azt amelyik "linkblog"-ra hallgat. Rákattintasz a likblog melletti kis keresztre, akkor ad egy új linkblogot, amit az egérrel megfogsz, és kihúzol oldalra, ahová szeretnél.
Ott rámész, és értelemszerűen kitöltöd, és bejelölöd benne azt a kategóriát, amelyikbe az adott likjeidet szeretnéd ebbe a likdobozba kitenni. A típusnál a likeket pipálod ki,stb.
Csak a magyarázat bonyolult, megcsinálni nem az:-)
Remélem, sikerül! Ha nem, akkor jelentkezz nálam:-)

Pankababa 2008.10.16. 17:59:59

Piroska nagyon köszi!!! Amint a gyerek nem gépel bele a mondandómba neki is állok!!!!!!!

Piroska 2008.10.17. 09:36:28

Szuper, ügyes vagy!!!!!!
süti beállítások módosítása