nov
19

Hideg napok

Címkék: ünnepek tél hideg | Szerző: Pankababa | 8:25 pm

Anya a frászt hozta rám, amikor újjongva és indiánszögdelve kiugrott egy doboz mögül: megtalálta a fényképezőgépet! Már épp pózoltam volna, mikor kiderült, hogy a háromhetes dobozlaki élet lemerítette az akkumulátorokat, így csalódottan tovább folytattuk a keresést a töltőért. Ha az nem is lett meg, fél napi kutakodás után végre előkerült a téli csizmám is, amire már nagy szükség volt, mert olyan orrpirosító hideg lett a múlt heti kellemes meleg után, hogy már nem verem félóránként az ajtót, ha sétálni szeretnék, inkább csak az ablakból lesem, hátha felénk somfordál a szomszéd toxoplazmás kinézetű macskája.

Azért ma is felkerekedtünk, de nem is olyan kellemes a sétálás, ha kilónyi ruházatot cipelünk magunkon. Apa szerint lesz még ennél jóval hidegebb is, de számomra ez elképzelhetetlen egyelőre, anya pedig javíthatatlan optimista....

Téli vitaminpótlásom következő állomásaként eljutottunk a kiwi mag nélküli kóstolásához is, de hamar le is került az étlapról, mert fájt utána kicsit a pocakom :-(

A kezdeti gyógytápszer elutasítása azonban javuló tendenciát mutat. Már hajlandó vagyok 60 ml tápszert meginni, ha az 160 ml rízstejjel van vegyítve....jó úton haladunk.

Öltözzetek melegen és ne felejtsétek el a kesztyűt sem! Melegebb napokat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boldog névnapot kívánok nagymaminak, dédnagymamimnak és Zsóka nagynénimnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr2778434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2008.11.19. 21:02:55

Már előre rettegek a sok réteg ruhától... sajnos ez még csak a kezdet, kicsi Panka :)

masika 2008.11.20. 12:30:59

Jaj ne is emlegessétek a sok ruhát, Én irtózom tőle, Lili pedig egyenesen utálja, mert nem tud benne menni. Nos vagy megtanulja, vagy nem megyünk ki!
süti beállítások módosítása