ápr
1

Pankaparaméterek

| Szerző: Pankababa | 8:28 am

Néhány adat a másfél éves bébinkről...

12,6 kg (ami igazán helytálló, ha azt nézzük, hogy egy éve épp 10 kiló volt, 6 hónapos babaként.)

87,5 centi a magassága, szóval még modell is lehet, ha ebben az ütemben folytatja:-) Azt nem tudom, hogy mennyi az átlagos magasság ebben a korban, azt viszont igen, hogy minden hasonló korú gyereknél magasabb egy kicsit.

Alvás- egy-két kivétellel (aminek legtöbbször mindig van oka) átaludja az éjszakát. DE!De csak közöttünk...ha kiságyban alszik éjjel, akkor felébred egyszer....Abban reménykedem, hogy ha tejesen hozzászokik, hogy ő éjszakát átalvó gyerek:-) akkor majd a kiságy sem dobja ki hajnal 3 körül...

A délutáni alvásunkon radikálisan változtattam. Panka korábban (amióta nincs a cucli) a relax székben az ölemben ringatózva, a töröm, töröm a mákot milliószori ismétlésére aludt el délután. Minekután sokszor még így is csak nezehen vettem rá az alvásra, és tudom, hogy a bölcsiben senki sem fogja ezt eljátszani vele, ezért úgy döntöttem, akkor tanuljunk meg egyedül elaludni! kb 15-20 pecig sír, az elején nagyon sajnálom, de aztán már csak nyüszizik inkább, és kb 20 perc után magától elalszik a kiságyban, átlag 1,5 órára, de megesett már, hogy 3 órát durmolt. Remélem, ahogy telik ez az idő a 20 perces sírás mértéke is rövidül majd, ahogyan annó  a visszaaltatásé. Este kapja a spéci üvegből a tejallergiás tápszerét, sokszor megesik, hogy azon alszik el, de már úgyis el tud aludni, ha csak közénk bújik. 

tejallergia- április 27-én lesz a kontrollunk... 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr951039168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masika 2009.04.01. 12:45:32

Szép méretekkel rendelkezik a kisasszony, tényleg magas Lili még csak 82 cm.
Alvásügyben csak gratulálni tudok, nagyon sokat fejlődtetek, és azért írom többes számban, mert bizony a szülőnek is fejlődnie kell!
Puszi nektek!

Nani 2009.04.07. 19:28:46

Micsoda szép magas ez a gyönyörű Kislány! Hajrá alvásügyben!
süti beállítások módosítása