már
12

Mostanában

| Szerző: Pankababa | 8:18 pm

Alvásügyben továbbra is csak szuper éjjelekről tudok beszámolni. Még az előző bejegyzésem után volt két kevésbé kellemes éjjelünk, amikor felébredt hajnalban és csak nagyon nehezen aludt vissza. Ennek az lehetett az oka, hogy önmagához képest túl hamar elaludt (9 körül).  Sajnos a Migyerekünk éjjeli bagoly gyerek, 10-kor fittebb mint mi, és alig lehet alvásra bírni, ritkák a 10 óránál hamarabbi elalvások, ám nem ritka, hogy 11-ig is állja a sarat. Amióta belementünk ismét a 10 óra utáni elalvásba tökéletesen alszik éjjelente, már nem kelt fel pár reggel a 6 óra utáni tápiért sem, 8 körül ébred és csak akkor kéri. Éljen!

Ellenben eléggé átszokott a mi ágyunkba, ölelget, puszilgat, bújik, így alszik el. Imádom, de láttam már épp elég rossz példát, ezért mielőtt hozzászokik a szülői ágyhoz visszavezényeljük a saját szobájába. Ez most a következő lépés, kíváncsi leszek ez vajon kihat-e az éjjeleinkre....

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr21998718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masika 2009.03.13. 16:18:02

Helyes! Fő a következetesség! Menni fog ez is nektek!
Hányszor alszik egy nap Panka? Lehet, hogy nála is a délutáni alvás a ludas abban, hogy ilyen sokáig fenn van!
Ha Lili alszik délután is, akkor 10 ig kukorékol viszont reggel alszik fél9ig. Ha nem alszik délután akkor már 8kor elájul cserébe viszont 7 után már ébred!
Nem is tudom melyik a jobb!

shebi 2009.03.16. 10:46:00

Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok! Biztosan sikerül ezt is megoldanotok. Egyre nagyobb ez a leányzó! Nagyon édes a képeken!

Zsibrák 2009.03.16. 12:25:00

Ezek jó hírek!
Tehát a nehezén túl vagytok!

Szami naplója 2009.03.17. 15:31:53

Igazán remek, hogy így átszokott az éjjeli alvásra. Kiváncsi leszek rátok én is az átszokatást illetően mert nálunk még Gabica mindig velünk alszik és hallani sem akar külön alvásról:) Ha nálatok beválik kérjük a receptet:)
süti beállítások módosítása