feb
12

Rafinált, csibész, huncut, rosszcsont....ezekkel a jelzőkkel tudnám mostanában illetni első(és egyetlen) szülöttemet....eddig azért kellett nagyon figyelni, mert mindent a szájába vett, új szokása pedig az, hogy mindent az orrába vagy a fülébe dug....és repülni tanul.....fotelből...székről...kanapéról....etetőszékből....

Éjszakánként minimum kétszer ébred még mindig, hajnalban legtöbbször közénk fészkeli be magát. Egyre kevesebbet iszik cumisüvegből, és egyre többet pohárból. Az már tuti, hogy az apjára ütött, mindent megszerel, nyomkod, kihúz....de azért egy kicsit rám is hasonlít...ha bemegyünk egy üzletbe azonnal más ember lesz belőle....:-) imád vásárolni, de sajnos nagyon kezelhetelen (mint gondolom a legtöbb korabeli) viszont annál illedelmesebb: ha valakitől elbúcsúzunk azonnal köszön (szia) integet és puszit dob. Szókincse szépen bővül, igaz még többet beszél "arabul" mint az anyanyelvén. Kedvenc szavai a hoppá,anya, csüccs, cicc, szia. Ezeket naponta több százszor is elismétli. És nekem egyre szebb és okosabb:-))

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr36940025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid 2009.02.13. 23:18:00

Bárhogy próbálok, nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy itt bizony, nagyobb a hajkorona.... :))))

Puszilunk!

masika 2009.02.15. 11:35:11

Igazi 16 hónaposhoz méltó dolgokkal szórakoztat benneteket!
süti beállítások módosítása