jan
6

Napjaink

Címkék: képek hideg | Szerző: Pankababa | 4:17 pm

Pörgősen telik a január, s bár a hidegben nem szívesen dugjuk ki az orrunkat, mégis több programot is szerveztünk az utóbbi napokban.

Meglátogattuk Gabicát&Gabicát (és Lajost:-) ) . Panka nagyon szereti a gyerekeket, Gabibaba pedig különösen nagy kedvence, hiszen csak pár hónap van közöttük. A fenti képen épp puszilkózás közben láthatóak a csajok.

 

Jártunk Debrecenben a jégszobor kiállításon is (sajnos többet vártunk a látottaknál) Ez volt talán a tél leghidegebb napja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Gellén családdal karöltve még cukiztunk is egyet, Panka kiválasztotta, miket fog enni, ha már nem lesz tejallergiás szegénykém....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kisasszony egyébként extra nyűgös napjait éli, erre ma rátetéztünk két oltással is (15 hós és pneumo emlékeztető)

Pani 15 hónaposan egyébként 84-85 cm és 12,3 kiló (kb 4 hónapja tartja a súlyát, sőt, fogyott 3 hónap alatt 20 dekát:-) )

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr20861632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szami naplója 2009.01.06. 20:25:33

Bizony,bizony ez így tőrtént! Nagyon szupi volt az egyűtt tőltőtt pár óra bár igaz az is, hogy nagyon hideg volt:( rossz hír, hogy hétvége kőrűl már minusz 20 fokig csőkken a hideg, ugyhogy egy jó darabig nem kell még kimozdulni a meleg szobákból! A bébik édesek és imádni valóak:)
Már alig várjuk, hogy ismét csináljunk valami kőzős programot:):):)

Masika és Lili · http://farkaslili.mlap.hu 2009.01.07. 10:23:14

Itt is nagyon hideg van Linda, mi sem szívesen megyünk ki! Sajnálom nagyon Pankucot a tejallergia miatt, nem lehet tudni, hogy mikorra növi ezt ki?

Pankababa 2009.01.07. 11:14:40

3 hónap múlva derül ki körülbelül, hogy használt-e a diéta. Ha igen, akkor nagyon lassan és fokozatosan, odafigyelve el lehet kezdeni bevezetni a tejtermékeket, figyelve, hogy milyen hatást okoznak. Legjobb esetben a 2. szülinapján már behabzsolhatja a tortáját. Reméljük így lesz.

RenátaAnya(Eszter) · http://renatababa.blogspot.com/ 2009.01.07. 13:09:35

Panka nagyon édes és meglátod ,lassan minden helyrerázódik! Kisebb majd 2 hónappal Reninél és mégis súlyosabb,ne aggódj!

geosel.klara 2009.01.08. 13:48:18

Sziasztok ,játékra hívlak téged Linda !
Részletek a blogomon!Pusza
süti beállítások módosítása