dec
21

Másokhoz hasonlóan mi is készülünk a Karácsonyra. Egy kis hasmenéses vírus is elérte Pankát újra, de most csak egy napig tartott, reméljük nem fog folytatódni, bár már lassan kezdjük megszokni, hogy havi felosztásban kapunk egy hurutos betegséget vagy egy hasmenést. Legutóbb úgy, hogy előtte napokig nem jártunk sehol, szóval érthetetlen, honnan jön ez a sok nyavalya:-(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A karácsonyi készülődést még novemberben elkezdtük, mostanra már csak azok ajándéka maradt, akiknek soha sem tudunk mit venni:-) de ezt is elintéztük az elmúlt napokban.

Mint minden évben, idén is sétáltunk egyet Debrecen gyönyörűen kivilágított főterén, ittunk rém rossz puncsot, ettünk kenyérlángost....itt a Karácsony...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kíváncsian várjuk, hogyan fogja élvezni Pancsika a karácsonyi felhajtást. Nálunk mindig igazán olaszos a hangulat, a nappalit ellepik az ajándékok, jókat eszünk és nevetünk. Érkeznek a rokonok, így most is több mint tizen töltjük majd együtt a Szentestét. Nem szerettünk volna még csupán hármasban ünnepelni, talán majd ha Panka nagyobb lesz és lesz tesója is.  Az itthoni fánkat még ma feldiszítjük, de remélem megállom, hogy ajándék még ne kerüljön alá:-) Az ünnepek után beszámolunk majd, hogyan teltek napjaink.

Boldog Karácsonyt kívánunk minden olvasónknak! Legyen szeretetteljes, szép ünnepetek!  

tavaly Karácsonykor, az akkor épp 3 hónapos Pancsival:

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr10835049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Masika és Lili · http://farkaslili.mlap.hu 2008.12.22. 13:45:45

Drága Panka, Linda! Nagyon Kellemes "olaszos" Karácsonyi ünnepeket kívánunk nektek!
Remélem a jövő év kevesebb betegséggel telik!
süti beállítások módosítása