nov
13

Jelentjük, jól vagyunk, és nagyon jól esik, hogy érdeklődtök, mi van velünk, miért nem blogozunk. Az az igazság, hogy a vártnál lassabban halad a pakolás, még több dobozunk és zsákunk van telepakolva, mint amennyi üres, így mindig van egy kis munka, amivel elmegy az idő. Továbbá osztozkodunk apával a laptopon, mert a számítógép is valamelyik dobozban várja, hogy új otthonában elfoglahassa a helyét.

Persze program is akad bőven, például az orromra írtam, hogy kertes házban lakunk, de már szépen gyógyul a seb....csak kicsit unalmas, hogy az utcán is mindenki megkérdezi, hogy mi történt a nózimmal. Ma szocializálódtunk is, a baba-mama klubban jártunk, ahol sok korombeli gyerkőc (még egy hármasiker testvérpár is)és Nórika barátnőm is ot volt. Anyukája készített pár fotót (mivel a mi gépünk még mindig nem került elő) így ha sikerül, megmutatom majd a sebesült orromat és azt is, milyen jól szórakoztam a klubban.

Próbálunk gyakrabban integetni Nektek és beszámolni az új élményekről...pussz

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr72767021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nani · http://nanye.blog.hu 2008.11.13. 14:04:11

Remélem tényleg jöttök sűrűbben.... de mi türelmesek vagyunk ám!

Szami naplója 2008.11.13. 20:25:58

Na végre már, hogy hallunk felőletek! Már aggódtunk, hogy minden rendben van veletek.A mi bal szerencse sorozatunk után már jobb félni:( De örülünk, hogy rendben vagytok és élet jelet adtatok :)

masika 2008.11.14. 15:26:17

Tessék belehúzni abba a pakolásba, és akkor jöhettek minden nap!:-)
süti beállítások módosítása