okt
16

Megint betegen...

Címkék: betegség | Szerző: Pankababa | 12:14 pm

Kicsit kezd uncsi lenne, hogy nekem mindig van valami bajom, dehát ez van....ahogy elkezdődik egy járvány, én tuti bele esem. Persze el lehetne kerülni, ha 18 éves koromig bezárna anya a négy fal közé és csak néznék egymást, de mi inkább kockáztatunk és szocializálódunk, amikor csak lehet. Ennek legújabb következménye egy hányós-hasmenéses vírus lett. Ennek ellenére nagyon jó a hangulatom, az előző kiszáradásos mulatságból okulva napi két liter folyadékot fogyasztok, megspékelve némi hasfogóval, bélflóra-helyreállítóval, avagy a napi C vitamin adaggal (köszi, tömik belém már mióta és lett valami haszna....??)

Kedd hajnalban lettem rosszul, és nagyon halk kopogtatással anya azt mondja, mintha javuló tendenciát mutatnék. Egyedül a séta hiányzik, megszoktam már nagyon Milán barátommal a napi tekergéseket...remélem nem csap le rá valami könnyűvérű, korombeli nőcske, míg  én az ágyat nyomom...:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr6716763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masika 2008.10.16. 16:08:05

Mi is betegek lettünk Pankuc, tuti vasárnap szedtünk össze valamit! Ez van, szocializálódni kell, egy kis betegség nem tántoríthat el minket sem!

Nani 2008.10.17. 10:43:40

Jobbulást Drága Pankácska!

Gabica&Gabica 2008.10.19. 12:04:50

Jaj a kis drága már megint betegséggel küzd!Reméljük, hogy hamar meggyógyul és akkor elmehetnénk sétálni egyet és kávéznánk egy jót!Gyógyulj meg Pankuci minnél hamarabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pankababa 2008.10.19. 13:11:09

Köszönjük, már minden oké!
süti beállítások módosítása