dec
12

Babás napok

Címkék: ünnepek találkozó | Szerző: Pankababa | 7:17 pm

Október elején született meg egyik kedves baráti házaspárunk első babája, Norbika. Már régóta készültünk meglátogatni őket, de természetesen csak makkegészséges Pankával akartunk vendégségbe menni, így még csak pár napja sikerült a találkozó. Norbika tüneményes baba, jól alszik éjjelente (jobban mint Panka valaha) nem sírós gyerek, sokat mosolyog.

Íme, Norbertó és én:

Pankát nem igazán érdekelte a kisbaba, annál inkább egy háztartási keksz, amit látótávolságomon kívül kapott. Szerencsére nem igazán evett belőle, de úgy tűnik, még ennél is jobban kell figyelni rá, hiszen aki nincs benne a tejallergiás körforgásban nem is gyanítja, hogy bizony tejport is tartalmazhat ez az egyszerű keksz is.

Másnap nálunk volt baba-buli. Igazából Panka elmaradt szülinapi zsúrjaként funkcionált a gyerkőcök féktelen játéka. Olyan jól sikerült, hogy hamarosan szervezünk egy újabb babás délutánt!

néhány pillanatfotó:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr84819522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masika 2008.12.12. 22:19:10

Lindám: biza nálatok is elkelne még egy férfi a háznál, olyan jól áll a kezedben!
Húú buli, mi is szívesen mennénk csak ne laknátok olyan messze!

Pankababa 2008.12.12. 22:52:23

Pedig alig mertem megfogni:-)))))))Bizony, kár, hogy ilyen messze lakunk egymástól, olyan jó lenne többször is találkozni személyesen, lefogadom, a gyerkőcök is imádnák egymást!
süti beállítások módosítása