okt
17

Ajándékot kaptunk

| Szerző: Pankababa | 1:11 pm

Megkaptuk a korábbi blogos játék ajándékát Masitól és Lilitől! Egy saját kezüleg készített gyertyával leptek meg minket, amin még az én fotóm is látható. Anya korábban nagy gyertya mániás volt, aztán ugye jöttem én....és a mécsesek felkerültek a magasba, ahol nem érem el őket. Ez az ajándék az egyik legelőkelőbb helyre fog kerülni, és ha egyszer olyan nagy leszek, hogy megértem, hogy a gyertya nem ennivaló és a lángot nem szabad megfogni, akkor meg is gyújtjuk majd! Köszönjük szépen, nagyon találó ajándék, és igazán örülünk neki!!!

Akkor is kibontom!!!

 

Anya, nézd, olyan szép!

 

Megmérem, mennyit nyom...elég nehéz ez a valami!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt kérünk elnézést Cuckáéktől és Reniéktől, hogy még mindig nem postázuk az ő ajándékukat. Már nem is fogjuk, csak a költözés után, de megígérjük, hogy nagyon szép lesz!!! A 365 napot pedig nem lépjük túl :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr29716955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cucka 2008.10.18. 19:41:49

Cuki , ne legyen lelkiismeret furdalásod az ajándékok miatt, bennem még mindig csak az ajándékok körvonalai alakulnak... hozzám képest nagyon is jól haladtatok! :)

masika 2008.10.20. 11:12:54

Örülünk, hogy teteszik, bár nem pont úgy sikerült, ahogyan azt elterveztünk,de hát nem hiába a gyertyaöntés is egy mesterség, amit tanulni kell!
süti beállítások módosítása