okt
9

Halandzsa-bébi

Címkék: beszédfejlődés | Szerző: Pankababa | 9:26 am

Az elmúlt időszakban tökéletesre fejlesztettem a halandzsálási képességemet. Csak mondom és mondom a magamét, de ember legyen a talpán, aki megérti. Veszekszem, ha nem tetszik valami, megmondom a magamét a játékaimnak, apának este elmesélem, mi történt velünk a nap folyamán, s ha találkozom valamelyik barátommal vagy barátnőmmel,akkor velük is kokettálok egy jót. Mivel rájöttem, hogy a felét sem értik meg a felnőttek, ezért beiktatok egy-egy értelmes szót is, ha nagyon muszáj....Egyébként leutánzok bármilyen szót-persze csak ha nekem is ahhoz van kedvem. Szívesen cuppantok egy puszikát, és odabújok mindenhez, hogy megszeretgessem. Legújabb kedvenc tevékenységem a hisztizés, de nem nagyon találok anya személyében partnert hozzá....A halandzsálásra viszont annál inkább vevő:-)

Nemrég találkoztam az egyik dédimmel, vele is jót beszélgettünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://torokpanka.blog.hu/api/trackback/id/tr77704597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

masika 2008.10.09. 09:41:19

ÓÓÓ hát a halndzsában én is jó vagyok! Majd hétvégén jól megbeszéljünk ezt is Panka! Remélem tényleg találkozunk végre!
Puszi: Lili

Gabica&Gabica 2008.10.09. 20:28:20

Mi is megtapasztaltuk, hogy tud halandzsázni ez a kis csajszika. Gabicával kész káosz amit le tudnak beszélni pillanatok alatt.Ha mi nem is de ők tökéletesen megértik egymást:)
süti beállítások módosítása